Εκτίμηση smartwatch ECG καταγραφών

Το ρολόι μου κατέγραψε κολπική μαρμαρυγή

  • Ποιος μπορεί να κάνει εκτίμηση της καταγραφής;
  • Πρέπει να ξεκινήσω κάποιο φάρμακο;
  • Αν έχει κάνει λάθος το ρολόι;
  • Αν δεν έχει κάνει λάθος το ρολόι;

Εκτίμηση smartwatch ECG καταγραφών δεν μπορεί να γίνει από τον χρήστη αλλά από κάποιον ειδικό. Δεν είναι καθόλου απλό να πάρουμε τοις μετρητοίς την διάγνωση ενός smartwatch αλλά ούτε και να την αγνοήσουμε γιατί θα ήταν μοιραίο λάθος αν η διαγνωση είναι αληθής.

Τι είναι τα smartwatch ECG; Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την ιατρική;

Η ιατρική διανύει μια νέα εποχή, αυτή της τεχνολογίας, σε θέματα της ποίας η καρδιολογία ήταν πάντα πρωτοπόρος. Έτσι στην εποχή του Internet of Things (IoT), η αγορά κατακλύζεται από διάφορες συσκευές μέτρησης βιομετρικών δεδομένων. Smartwatch ECG και smartphone ECG είναι συσκευές όπως ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και άλλα werables τα οποία διαθέτουν αισθητήρες μέτρησης, ΗΚΓ καθώς επίσης και παλμών, βημάτων, αναπνοών κ.λπ.

Η Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρία πλέον υιοθετεί τις συσκευές αυτές ως μέσα που μπορούν να βοηθήσουν στην διάγνωση της αρρυθμίας. Έχουν αποδειχθεί πολύ χρήσιμα εργαλεία στην διερεύνηση των αρρυθμιών. Σε καμία περίπτωση δεν θέτουν τη διάγνωση και χρήζουν εκτίμησης από ειδικό για την ερμηνεία και την αξιολόγηση των ευρημάτων διότι προκύπτουν και πολές παγίδες από την χρήση τους.

Ώρα για τον ρυθμό σας

Καταγράψτε τον ρυθμό σας με τη βοήθεια του smartwatch σας. Το ρολόι πραγματοποιεί καταγραφή της καρδιακής δραστηριότητας την οποία μπορεί να σας ερμηνεύσει ο ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ.

Φορητοί smartphone καρδιογράφοι

Καρδιογράφοι τσέπης, οι οποίοι λειτουργούν με τη βοήθεια smartphones, μπορούν να καταγράψουν τον καρδιακό ρυθμό κάθε στιγμή που ο ασθενής αισθανθεί συμπτώματα αρρυθμίας.

Πως αξιολογούνται όλες αυτές οι πληροφορίες;

Ο ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ έχει εμπειρία στην εκτίμηση smartwatch ECG καταγραφών και αναλαμβάνει να σας δώσει απαντήσεις, συμβουλές ή οδηγίες σχετικά με τις νέες τεχνολογίες καταγραφής ρυθμού. Smartwatch ECG και smartphone ECG απότελούν πλέον μέρος της καθημερινότητας, αλλά η εκτίμηση, η αξιολόγηση και η ερμηνεία των αποτελεσμάτων των συσκευών αυτών, χρειάζεται ειδικό.

Η επίσκεψη μπορεί να γίνει και στον χώρο σας ή ηλεκτρονικά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, e-mail, viber, whatsapp κ.λπ.